Szállítás

Új:   Szeméyes átvételre is van  lehetőség Siófokon!

A többi rendelés kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

A várható szállítási idő a csomag feladását visszaigazoló emailt követő 1-2 munkanap.

GLS házhoz:

  • ha a vásárláskor kifizette az árut és az esetleges szállítási költséget, akkor az átvételkor más teendője nincs
  • ha utánvéttel rendelt, akkor a futárnak a rendelés összegét, a szállítási költséget (ha van)  és az utánvét összegét kell kifizetnie bankkártyával vagy készpénzben

A kiszállítás 30.000.- Ft feletti összegű rendelés esetén ingyenes, 10.500.- Ft  -ig   bruttó 1.850 Ft, amely tartalmazza a szállítási-,és csomagolási költséget.  10.501 - 30.000 Ft-ig 2450 Ft. Az utánvét összege 10.000 Ft vásárlásig 500 Ft, 20.000 Ft -ig 700 Ft, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén 900 Ft, amit a futárnak kell fizetni.

Kérjük, hogy a csomagot annak kézhezvételekor alaposan vizsgálja meg és az esetlegesen észlelt sérülés, vagy a csomag esetleges hiányossága esetén ne vegye át a küldeményt, hanem kérje jegyzőkönyv felvételét. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen, a futár jelenlétében rögzítésre kerül!

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2020 július 1-től belföldi adóalany részére (magyarországi adószámmal rendelkezik) pontos cégadat és adószám nélkül nem áll módunkban számlát kiállítani.

Külföldi szállítással kapcsolatban érdeklődjön egyedi ajánlatunkról a siocoffee100@gmail.com email címen.


Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

GLS csomagpontra:

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.