Fizetés

Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport):

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal
Utánvétel:
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ebben az esetben a szállítási díjhoz (ha van) hozzáadódik az utánvét költsége, melyet a futárnak kell megfizetnie. Ennek az összege 30.000 Ft-ig  500 Ft, 30.000 Ft feletti vásárlás esetén 990 Ft.  A számla minden esetben a rendelt termékekkel együtt a lezárt dobozban található meg.
Banki előreutalás/befizetés:

Banki adataink előreutaláshoz:

Kedvezményezett:

Centro-Gaszt Kft.

Bankszámla szám:

 11743040-21039142-00000000

Közleménybe:

a rendelés sorszáma (pl.: #1234)